Jdi na obsah Jdi na menu
 


svatební info

10. 10. 2019

PANEČKU TO BYLA JÍZDA. RANNÍ MOTO S VÍTREM VE VLASECH A SPOLEČNÝ SLIB PŘES SPÁLENÍ NAFTY V  TURBOVANÉ 12V TATRA KOTELNĚ PO BUNČOVSKÉ POGO

Takže už je to konečně tady!

Že jste to vůbec nečekali?! Spoustu z Vás nás nezná nijak jinak než spolu. Je to let, co jsme se poznali a sobě se zalíbili (den po Kájově maturitě). Studovali, byli i nebyli spolu a pak společně odpromovali, vyrazili na profesní dráhu Tatrovky a design zdolávat. Daleký svět poznávat, zde velkou životní zkušenost načerpat. Po návratu do rodného kraje se znovu zabydlet, usadit, naše děti přivést na svět……máte pravdu, ani nám to nepřipadá, že by svatba měla na nás něco změnit. Dorostli jsme, zestárli jsme, zmoudřeli jsme? Dospěli jsme a chceme toto vše potvrdit před Vámi všemi slibem, že i oficiálně chceme být dál spolu…. No toto trvalo, řeknete si. Trvalo, ale není to jen pohnutka se zadobřit tátovi, který říká“ jak je možné, že dcera a syn jsou Skácelovi a tvoja Jitka ne? Je v tom asi to společné moudro a společný život.     

  - Svatba -

       Karel + Jitka

20190730_105041.jpg

Novinky (modře):

Aktuality

Pro sledovatele! Začíná jednociferné odpočítávání do RWC 2019 JAPAN (Rugby World Cup)už jen 21-dnešní datum dní. Dvouměsíční mistroství v ragby. Těšíme se stejně jako na naši svatbu. Ve stejném čase našeho obřadu se bude hrát naši oblíbení ALL Blacks a Spring Bogs. Takže odpočítávejte  námi a těšte se jako my. Ještě vše nemá 100% jasné a přesné obrysy, ale úkol zní jasně .....blížíme se do svatební rovinky. O tomto víkendu jsme něco doladili, ale ještě to není na nohy nahoru, to asi tak až na svatební cestě, máme slíbeno hlídání dětí tak snad si nevěsta odpočine. Musím prozradit, že každý den po uspání dětí nastupuje noční s přípravou na svatbu. Máme radost s detajlů a nápadů a snad se nás budete hodně ptát, protože každý detajl má svůj příběh. Bunč a Brdo pořád stojí. Na Brdo je to z Bunču a rozhlednu 1,5 hodiny s dětmi a podle předpovědi mají být krásné ostré výhledy. Máme slíbené klíče od rozhledny tak i po zavíračce pokud se opozdíme tak třeba i západ slunce uvidíme, ale to už bude hrát na Bunču kapela. Slíbili od 18:00 start.

Už se na nás na Bunči těší, rezervace pro svatbu a nocleh pro nás platí a pro Vás co jste se ohlásili také. Zkusím doplnit rozdělení do pokojů, pro zájemce, tak se najděte a zasedací pořádek uvidíte při příjezdu na hostinu nekde vyvěšené, nebo své jméno najdete v talířku.

K aktivitám po výletě uvidíte a připravíme i nějaký návod.

V pátek nachystáme a v sobotu to roztočíme. Potvrzené od místostarosty, že je na nás připravené, fotoreportéra a klíč od muzea. Úpravy programu dle aktuálního stavu.Těšíme se.

seznam-ubytovanych.png

 

 

Trochu shrnutí informací z důvodů nejasností ať se v tom nepleteme, jinak na dotaz. Informace nám dejte vědět do konce srpna.

KDO, CO

X= ÚČAST

chystání na svatbu

obřad

oběd

Výlet

večeře

spaní

Všichni co o naši svatbě ví

Co chcou pomoct

x

 

 

 

 

Kdo dostal Dřevěné svatební oznámení

Co chcou pomoct

x

 

X

(ti co nám dají dopředu vědět)

X

(ti co nám dají dopředu vědět)

X

Pokud bude místo

Kdo dostal Dřevěné svatební oznámení se zadní stranou kde je napsáno“ zveme Vás ke svatebnímu stolu“

Co chcou pomoct

X

X

 ti co nám potvrdí účast

X

 ti co nám potvrdí účast

X

 ti co nám potvrdí účast

X

ti co nám potvrdí účast

 

 

HARMONOGRAM

 

kde

kdy

Chystání na svatbu

Muzeum zemědělských strojů Hoštice-Heroltice a

Lesní penzion Bunč

20.9.2019 9:00

15:00

Svatební den

Příjezd na svatbu

Muzeum zemědělských strojů Hoštice-Heroltice

Od 9:00

jízda králů a královen

Dědinou Hoštice-Heroltice

V 10:00

obřad

Muzeum zemědělských strojů Hoštice-Heroltice

V 10:30

oběd

Lesní penzion Bunč

13:30

výlet

Lesní penzion Bunč-Brdo a zpět

Po 14:30

Večerní hodování

Lesní penzion Bunč

po 18:00

spaní

Lesní penzion Bunč

v noci

snídaně

Lesní penzion Bunč

ráno

 

 

Svatební oznámení

Pro Vás koho zajímá co je zač naše zvláštní svatební oznámení. Nějak tak jsme si přáli Vás pozvat nápaditě na náš sváteční den, když už jste na to tak dlouho čekali.

Původní nápad měl být čistě praktický. Snímek z fotolabu s oznámením události, ale z toho jsme neměli radost. Nechat si udělat oznámení z katalogu v tiskárně nám připadlo málo osobní. Máme rádi nápaditost a jedinečnost tak ruční orloj, fungující otáčením a v okýnkách by se ukazovaly údaje o svatebním dni, se ukázal konstrukčně neefektivní. Proto jsme si půjčili kousek přírody a symboliky pro nás mystické Maorské kultury. Nazývá se KORU. Ostatní obrázky v oznámení jsme všichni 4 my.

Příběh zásnubního prstenu

Prý by se měl zásnubní prsten darovat současně se žádostí o ruku, prý by měl stát několik platů ženicha, prý by měl být s diamantem. To jsme slýchávali ze všech stran a viděli v romantických filmech. Slýchávali jsme příběhy o rafinované a překvapivé žádosti o ruku. Příběh našeho zásnubního prstenu není ani rafinovaný ani extra, je náš. Při hledání snubních prstenů, které by se nám líbili, jsem objevil jednoho pána zlatníka z Prahy styl jeho práce se nám líbil a jak jsem při osobní návštěvě hovořil, požádal jsem ho zda by uměl také vyrobit prsten podle požadavku nikoli podle katalogu. V době dnešních prý není problém. Ale my chtěli zasadit do prstenu ne diamant, ale malou perličku co nám náhodička přihrála.

Historka se seběhla téměř před desíti lety. To jsme byli takhle na vysněné dovolené, když jsme cestovali po Novém Zélandu. Na jednom food marketu (trh s místním jídlem) nedaleko města Avarua na jednom malém ostrůvku Raratonga. Je to tam kde začíná dnes a končí včera. Chtěli jsme na tom trhu ochutnat místní jídla. Z velkých hrnců jsem si nechali naložit zajímavé jídlo z kari a mušlí a chobotnic a tak si žvýkáme a Karel sakruje. Kousl do kamene v jídle a tak jej vyplivává a ejhle on to není kámen, ale malá šišatá perlička a za chvíli druhá. No toto to je náhodička. A po letech ji nám pán zlatník i s tímto příběhem zamčel do stříbrné klícky. A od posledního výletu na motorce do Alp ji má Jitula na prsteníčku…… jo a …. řekla ANO.

img_4041.jpg

 

Plán našeho předsvátečního dne:

Kdo by měl čas a zájem tu naši legraci vidět i ze zákulisí a příprav a pomoci nám, budem Vás rádi vidět v den předsvatební dopoledne v muzeu, odpoledne na Bunči a v předvečer snad odpočinek po chystání u ohně u nás na dvorku.

 

Plán našeho svátečního dne:

Hlavních bodů je několik. Jelikož Vás všechny máme rádi a bude nás moc, snad se díky tomuto plánování všichni společně pobavíme. Nebudeme jen chystat, stát, slibovat, sedět, ochutnávat a vychutnávat, ale budeme si užívat. Kdyby Vás napadla nějaká zajímavá taškařice či pomoc, tak kontaktujte přímo nás nebo Karlova svědka Viktora či svědkyni nevěsty slečnu Verunku. Rádi se necháme inspirovat. Bo ostatního organizování máme dost a na nějaké legrácky zapomínáme. Svatbu děláme prvně ovlivněni Zemí dlouhého bílého oblaku. Viděli jsme svateb spoustu, ale na ostro to neznáme.

První a důležité: 21. 9. 2019 setkání, scuk, sraz v  muzeum zemědělských strojů v Hošticích-Herolticíh, část obce Heroltice. To ne proto, že už jsme skoro vykopávky, ale protože jsme hanáci se sklonem ke strojírenství a rolničení a holt je to zajímavé místo v rodném kraji. Plán příjezdu přímo do muzea od 9:00. Samozřejmě mnohem dřív než 10:30, to už se bereme a předtím se musíme namaskovat a pozdravit. Jako svatební dar od nás pro Vás (trochu motivační prvek) zaplatíme každému vstupenku do muzea. Kdyby ho naše svatba nezajímala, aby se nenudil. Kdo má motorku, tak přijeďte. Ještě naposledy v 10:00 za našeho svobodna se projedeme a uděláme brajgl v dědině. Máme namyšlené slib a „ANO“ si říct venku, pokud by pršelo, tak mezi traktory je místa taky dost a určitě všichni uvidíte. Oblékací kódování si připravte drobně formálně, ale chytře s jakýmkoli doplňkem v barvě nefritu, green stone (jednoduše zelená). Připomínám, že na obřad můžete přijet všichni co tento web čtete.  Po obřadu, přesunu a po svatebním obědě plánujeme přeskočit do neformálního a na výlet funkčního.


 Muzeum zemědělských strojů zemedelske-muzeum.jpg

682 01 Hoštice-Heroltice č. p. 161
 GPS 49.2889497N, 17.0542608E

 

 oficiální web muzea:  https://muzeumhostice.cz/
 kudy sem - mapa:       https://mapy.cz/s/3rgGz

Druhé důležité: Obřad 10:30!

Třetí důležité: focení, legrace, organizace a odjezd na oběd 


Lesní penzion Bunčbunc.jpg
768 03 Roštín
GPS 49°10'57.055"N, 17°20'47.324"E

 

 

 oficiální web penzionu:  http://www.bunc.cz/
 kudy sem - mapa:   https://mapy.cz/s/3mTvj

 

Čtvrté důležité: svatební ofiko oběd pro ty, kteří na svém svatebním oznámení na zadní straně objevízveme Vás ke svatebnímu stolu Ostatní, co máte doma od nás naše dřevěné svatební oznámení bez zadní strany jsou zváni na vše ostatní, co bude po obědě. Jen nám dejte včas vědět, ať jsme na Vás připravení.

Páté důležité: po obědě cca 14:30 je plánován společný výlet z Bunče na Brdo a zpět opět pro ty co mají naše dřevěné oznámení a dají nám vědět, co chcou a budou (turistika, zlatokopectví, kultura, sranda, focení, vyhlídka, opíkačka).

Šesté důležité: po návratu z výletu po 18:00 podvečerní muzika, papání, tancování, zábava. Budeme rádi za dobré tipy na společné aktivity. Máme sváteční svatební den a chceme se bavit i na váš účet. Zatím je v plánu indoor na Bunču (fotokoutek, tančení, aktivity),  kalba až do rána. Zváni Vy, co máte od nás doma naše dřevěné svatební oznámení a dáte nám vědět,  že přijedete.

Sedmé důležité: Spaní a rozmístění spáčů či nespáčů. Automatická je rezervace ubytování pro všechny, co již na svatebním oznámení objevili „zveme Vás ke svatebnímu stolu.“ Bohužel bydlení na Bunči nemá neomezený počet postelí, i přesto, že bychom Vám je rádi poskytli. Přesneji budem vědět před svatbou nebo ve svatení den, takže se nás zeptejte. Prosíme, nocleh či odvoz si zajistěte dle Vašich možností. Vy pozvaní nám prosím potvrďte, že budete chtít na Bunči spát (do srpna). Rádi bychom naplánovali rozmístění nocležníků a případně uložili i ostatní. Pro Vás, co máte od nás doma naše dřevěné svatební oznámení a pokud bude místo.

Osmé: ráno a vstávání a snídání

Deváté: loučení, rozdávání upomínkových dárečků a poděkování za strávený čas společně s Vámi našimi nejbližšími.

Nezařazené: jistě máte dotazy, jaké svatební dary….. dar pro nás budete VY osobně na našem svátečním dni. Vězte, že jsme již velcí a vše, co bychom mohli potřebovat máme a ostatní už nemáme moc kam dát. Pokud ovšem… necháme to na Vaší nápaditosti.

 

Kontakty:

Karel (ženich? to je nezvyklý titul) Karel.skacel.h-h@post.cz , telefon na mě máte

Jitka (nevěsta) Papulik@centrum.cz

Viktor (svědek ženicha) tyktor@seznam.cz

Slečna Verunkaaaa (svědkyně nevěsty) Roossee@seznam.cz

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

skandál na druhó

(strejda Lůďa a tetka Ivetka, 23. 9. 2019 12:19)

gábl a počasí dobré, vélet na Brdo dlóhé, muzika hlučná a málo skočná, samé kriminálník na motorce co voblézali cizí koc, svědek nehty jak teplóš a svědkyńa zas vokósané. Suma sumárum dondem zas!

Re: skandál na druhó

(Ženich, 23. 9. 2019 13:57)

Toš toto opakovat nelze,uz vcil mame nohy skoro nahore a tak mame klid a vzpominame na kriminalniky,leplóše,okousanky, velety,haku a parbu a nase vsechny diky kerym to bylo hustyyyy.

luxus plus

(to jsme radi ze sme tady ze nas tady zivijo!!!, 16. 9. 2019 21:37)

komari se zenili bzum bzum zenili :-)
uz se tesime na vikend, pojedem bomby!!! :-)

Re: luxus plus

(ženich, 18. 9. 2019 21:56)

bomby, bomby. Dělám stojky...těšíme se, bo já tak rád trsám, trsám

Paráda

(Kubatura, 16. 9. 2019 11:43)

Klóbrc dule. Super stránky. Mohli byste se tím z fleku živit.

Re: Paráda

(ženich, 18. 9. 2019 21:54)

Díky, že aj někdo čte živit? no tak to bychom možná spíš hladověli.

Jedlipilihodovali!!!

(Vitorio Czeko, 20. 6. 2019 0:49)

Super stránky & těšíme se jak cyp!!!

Re: Jedlipilihodovali!!!

(ženich, 23. 7. 2019 22:54)

Toš to aj my, ladíme, vymýšlíme, těšíme se, mračíme se, snažíme se.